Specialisatiegebieden fysiotherapie

Stress- en spanningsgerelateerde klachten uiten zich vaak als onverklaarbare pijn en vermoeidheid, hoofdpijn en ademhalingsproblematiek. De oorzaak kan lichamelijk en/of geestelijk van aard zijn. Mogelijk is er een verstoring in de balans tussen lichamelijke en psychische belasting in relatie tot de omgeving (een lichaam en geest die niet in balans zijn).

Veelal is er geen duidelijke medische diagnose, terwijl de patiënt duidelijk klachten aangeeft, wat soms een gevoel van onbegrip kan geven. Hoog ervaren werkdruk, conflicten, emotionele gebeurtenissen, relatieproblemen, verlies van dierbaren, kunnen allemaal aan de basis liggen van stressgerelateerde klachten.

Monique is in het aanpakken hiervan gespecialiseerd. Met ademhalingstherapie, mindfulness, en ontspannings/bewegingstherapie wordt de oorzaak aangepakt, zodat u weer de regie terug krijgt over uw leven.

Daarnaast heeft Monique vanuit haar hobby/sport hardlopen en hardlooptrainster veel ervaring met de behandeling van hardloop klachten en blessure preventie.

Afspraak maken

Om een afspraak te plannen voor fysiotherapie kunt u contact opnemen via 06-11 65 62 99.