Fysiotherapie

Sinds najaar 2017 is de praktijk uitgebreid met fysiotherapie! Toe aan een nieuwe uitdaging, is Monique Jehae de praktijk voor Chiropractie komen versterken. U kunt bij haar terecht voor een aanvulling op de chiropractische behandeling maar ook alleen voor fysiotherapie. Monique is BIG geregistreerd, lid van het KNGF en CKR geregistreerd (Centraal Kwaliteitsregister Fysiotherapie), en voldoet hiermee aan alle eisen die haar beroepsvereniging stelt.

De specialisatiegebieden liggen op het gebied van stressgerelateerde klachten. Klik hier voor meer informatie.

Zij werkt zonder contract met de zorgverzekeraars, zodat u gemiddeld 80% van de behandeling terugkrijgt, als u de rekening indient bij de verzekering. Restitutiepolissen geven recht op een volledige vergoeding, ook van niet-gecontracteerde zorg.

Als u zonder medische indicatie een behandeling massage wilt, kan dit voor de patiënten van onze praktijk ook, tegen het normale tarief voor fysiotherapie.

Samenwerking met andere disciplines binnen dezelfde praktijk, ook wij willen die service aanbieden aan onze patiënten. Maar de filosofie van de praktijk verandert niet: iedere patiënt wordt individueel begeleid met een behandeling op maat voor hem of haar (niet iedereen gaat standaard naar zowel de chiropractor als de fysiotherapeute). Eigen verantwoordelijkheid en preventie blijven centraal staan in de praktijk.

Multidisciplinair, dus helemaal in de geest van de tijd, maar persoonlijk en met aandacht voor het individu.

De fysiotherapeute zal hierbij ook gebruik gaan maken van een hometrainer, crosstrainer, uitgebreide pully, balansmateriaal en dynaband, dit alles in overleg met de patiënt. Maar ook werkt zij graag met functionele oefeningen, waar de patiënt thuis zelf mee aan de slag kan, om de behandeling zo kort mogelijk te houden en ter preventie van terugval.

Tarieven

Het tarief van een behandeling voor fysiotherapie is €30,00. Dit geldt zowel voor de eerste behandeling (intake en onderzoek) als voor vervolgbehandelingen.

Afspraak maken

Om een afspraak te plannen voor fysiotherapie kunt u contact opnemen via 06-11 65 62 99.